.

.

SunAngel Xbox 360 Kablosuz Denetleyici Cilt Koruyucu Kauçuk Kılıf Kapak microsoft xbox one 360 Oyun Pedi (3 Renk Paketi)

SunAngel Xbox 360 Kablosuz Denetleyici Cilt Koruyucu Kauçuk Kılıf Kapak microsoft xbox one 360 Oyun Pedi (3 Renk Paketi)

₺ 10.68
sayı

Yeni kılıf, Microsoft XBOX one 360 Denetleyicisi için yüksek kaliteli koruma kılıfı, Renk : resimde gösterildiği gibi 3 renk paketi.Microsoft xbox 360 denetleyicinizi güvenli, yeni ve şık tutun Bu kılıfla Kablosuz veya kablolu denetleyicinizi koruyun!Mükemmel koruma sağlayan hafif ve dayanıklı malzeme.Xbox 360 denetleyicinize bir renk sıçraması ekleyin ve günlük kullanımdan kaynaklanan çizilmelere, kirlere, düşmelere, dökülmelere ve yağlara karşı anında (örneğin üstün tutuş ve konfor)koruma sağlayın.Microsoft Xbox 360 video oyun konsolu denetleyicileriyle uyumlu Xbox 360 Denetleyici Kamuflajı için yeni Kapak Kılıfı; Çoğu denetleyici şarj cihazına müdahale etmez.Çıkarılması ve yıkanması kolaydır; Denetleyicinize tekrar takmadan önce kuruduğundan emin olun. ★ ★ Kontrolörler için yüksek kaliteli kapak. ★ ★ Denetleyiciye tam olarak uyacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. ★ ★ Denetleyicinizi darbelere ve çizilmelere karşı korur. ★ ★ Oyun sırasında daha iyi bir his ve tutuş sağlar.Master Chief'e çok benzer şekilde, Xbox denetleyiciniz saldırı altındadır, ancak Covenant aliens veya the flood yerine, korkusuz gamepad'iniz için kıyameti heceleyebilecek toz, sıvı ve çiziklerdir. ★ ★ Denetleyicinizi şık bir kauçuk kaplama ile günlük kullanımın zorluklarından koruyun.Bu ultra ince cilt, gamepad'inizi kaplar ve tüm düğmelere, kontrollere ve bağlantı noktalarına kolay erişim sağlarken küçük şokları, çizikleri ve kalıntıları emer.★ ★ Bu cildin çıkarılması ve yıkanması kolaydır, video oyun aksesuarlarınız için size uzun süreli koruma sağlar.

R

En İyi Fiyatlar